4 C
Targoviste
marți, martie 2, 2021
No menu items!

Corneliu Ștefan îndeamnă antreprenorii dâmbovițeni să dea dovadă de răbdare în această perioadă dificilă!

Must Read

DUMINICA DE POEZIE – Ștefania PAVEL – Poezia la 16 ani…

1.   Despre lume…   Unde ne îndreptăm? De ce, aruncându-ne priviri meteorice, Facem jurăminte pe care nu le...

UN ALT REGAL DE POEZIE – Șerban FOARȚĂ

În Gazeta Dâmboviței, un alt regal de poezie cu ȘERBAN FOARȚĂ…  Este unul dintre cei mai...

DUMINICA DE POEZIE – Mircea DRĂGĂNESCU – Poezii de când eram mai tânăr…

1 Ochii tăi mari desprinși de tine rătăcesc prin acest labirint moale cenușiu gânditor inima ta frunză de aur...

Excelența în afaceri a fost premiată și anul acesta de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, cu prilejul galei ”Topul firmelor din județul Dâmbovița”.

În cadrul acestei ediții atipice, care s-a desfășurat on-line, din cauza condițiilor impuse de pandemia de COVID 19, fiecare dintre laureați a fost invitat să înregistreze un mesaj, care a fost inclus într-un film dedicat acestui eveniment.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a adresat un mesaj prin care a îndemnat antreprenorii dâmbovițeni să dea dovadă de răbdare și îndrăzneală, în această perioadă dificilă.

”Mă bucur să am ocazia de a mă adresa dumneavoastră, cu ocazia acestui eveniment care, anual, recunoaște performanțele economice ale firmelor din județul nostru.

Așa cum bine știm cu toții, anul acesta, în contextul creat de pandemie și restricțiile impuse la nivel național, „Topul firmelor” nu se poate desfășura, din păcate, cu participarea fizică a reprezentanților mediului de afaceri.

Cu atât mai mult, activitatea economică merită premiată și încurajată deoarece de buna ei desfășurare depinde viața noastră, a tuturor. În cadrul economic dificil în care trăiește întreaga lume de mai bine de 8 luni încoace, multe firme, companii, întreprinderi mici și mijlocii au continuat să funcționeze, deși au trebuit să facă acest lucru în condiții atipice, nemaicunoscute, ele trebuind să găsească permanent căi alternative, cu ajutorul cărora să își poată desfășura activitățile de bază.

Chiar în aceste condiții, multe firme dâmbovițene și-au continuat activitatea, au făcut față noilor provocări. Au refuzat să își închidă porțile, pentru a nu afecta viața angajaților și a clienților care se bazează pe produsele și serviciile oferite.

Tocmai de aceea felicit firmele, companiile și orice alte forme de activități economice organizate – pentru munca depusă și pentru performanța economică, cu atât mai mult cu cât contextul în care au activat în acest an a fost diferit, unic prin consecințele sale, mai ales de ordin economic.

Vă adresez îndemnul de a nu vă opri! Aveți în Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, în Consiliul Județean Dâmbovița parteneri care vă respectă eforturile și care vă vor sprijini în eforturile dumneavoastră de a duce mai departe economia locală și, implicit, cea națională.”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

DUMINICA DE POEZIE – Ștefania PAVEL – Poezia la 16 ani…

1.   Despre lume…   Unde ne îndreptăm? De ce, aruncându-ne priviri meteorice, Facem jurăminte pe care nu le...

UN ALT REGAL DE POEZIE – Șerban FOARȚĂ

În Gazeta Dâmboviței, un alt regal de poezie cu ȘERBAN FOARȚĂ…  Este unul dintre cei mai importanți cunoscători ai misterelor limbii...

DUMINICA DE POEZIE – Mircea DRĂGĂNESCU – Poezii de când eram mai tânăr…

1 Ochii tăi mari desprinși de tine rătăcesc prin acest labirint moale cenușiu gânditor inima ta frunză de aur tot Post-ul DUMINICA DE ...

Incendiu la Priseaca! Un acoperiș a luat foc de la un coș necurățat corespunzător

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o...

Accident la Mircea Vodă. Ambii șoferi implicați au ajuns la spital

Accident pe  DN 71 București- Târgoviște, pe raza localității Mircea Vodă.  Un șofer grăbit nu a adaptat viteza la condițiile de...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -