6.7 C
Targoviste
joi, februarie 25, 2021
No menu items!

Chindia învinge din nou Dinamo, scor identic 1-0, 24 de puncte și locul 6! Determinare, luptă, calitate!

Must Read

DUMINICA DE POEZIE – Ștefania PAVEL – Poezia la 16 ani…

1.   Despre lume…   Unde ne îndreptăm? De ce, aruncându-ne priviri meteorice, Facem jurăminte pe care nu le...

UN ALT REGAL DE POEZIE – Șerban FOARȚĂ

În Gazeta Dâmboviței, un alt regal de poezie cu ȘERBAN FOARȚĂ…  Este unul dintre cei mai...

DUMINICA DE POEZIE – Mircea DRĂGĂNESCU – Poezii de când eram mai tânăr…

1 Ochii tăi mari desprinși de tine rătăcesc prin acest labirint moale cenușiu gânditor inima ta frunză de aur...

 

Chindia câștigă în Ștefan cel Mare la finalul unui meci dominat de târgovișteni pe tot parcursul său! Pentru echipa noastră a înscris Berisha în minutul 64, la cornerul executat de Dumitrașcu. Popa a avut la rândul său o uriașă ocazie de a înscrie!

Reușita lui Berisha este a doua în tricoul Chindiei și singura de pe tabelă, impunându-ne cu 1-0. Un exemplu clar de determinare, de luptă, băieții lui Emil Săndoi fiind capabili să gestioneze corespunzător toate pasajele jocului, chiar dacă terenul a fost extrem de greu!

Al 7-lea meci pentru băieții noștri în care sunt neînvinși, mai mult de atât, bifând o nouă victorie în deplasare (de parcă nu toate meciurile ar fi în deplasare). Chindia ia toate punctele și în retur, după ce în tur s-a impus cu același scor! În urma victoriei de azi, revenim pe locul 6, cu 24 de puncte, la numai un punct de locul 5, ocupat de Academica.

Felicitări tuturor, cu o mențiune defensivei, care au dat tot pe teren azi, atât jucătorilor cât și lui Emil Săndoi, care își arată eficacitatea! Indiferent de situația în care se află Dinamo, rămâne o echipă de tradiție a fotbalului românesc, iar faptul că o învingi pe propriul teren, generează stări cu adevărat plăcute! Mai mult de atât, orice echipă din Liga 1 privește altfel de acum Chindia!

Emil Săndoi: “Vreau să-i felicit pe băieți, am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, cred că a fost o victorie meritată. Numai cu muncă și dăruire la antrenamente și bineînțeles atitudine, poți avea astfel de rezultate!”

Chindia: Aioani / Dinu, Iacob, Pițian, Căpușă / Dumitrașcu (Fomba (’90+5), Berisha (Costea ’90+2), Popa / Florea (Diaz ’89). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: AFC Chindia Oficial

BMG

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Latest News

DUMINICA DE POEZIE – Ștefania PAVEL – Poezia la 16 ani…

1.   Despre lume…   Unde ne îndreptăm? De ce, aruncându-ne priviri meteorice, Facem jurăminte pe care nu le...

UN ALT REGAL DE POEZIE – Șerban FOARȚĂ

În Gazeta Dâmboviței, un alt regal de poezie cu ȘERBAN FOARȚĂ…  Este unul dintre cei mai importanți cunoscători ai misterelor limbii...

DUMINICA DE POEZIE – Mircea DRĂGĂNESCU – Poezii de când eram mai tânăr…

1 Ochii tăi mari desprinși de tine rătăcesc prin acest labirint moale cenușiu gânditor inima ta frunză de aur tot Post-ul DUMINICA DE ...

Incendiu la Priseaca! Un acoperiș a luat foc de la un coș necurățat corespunzător

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o...

Accident la Mircea Vodă. Ambii șoferi implicați au ajuns la spital

Accident pe  DN 71 București- Târgoviște, pe raza localității Mircea Vodă.  Un șofer grăbit nu a adaptat viteza la condițiile de...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -